time zone yang berbeza

ada yang masih single,,like me haha,,ada yang dah berkahwin,,
ada yang berkahwin kemudian terus dikurniakan anak,,ada yang menunggu bertahun untuk dikurniakan cahaya mata..

ada yang graduate pada usia 22 tahun,,tapi menunggu 2 tahun untuk dapat secured job,,
ada yang graduate usia 26 tahun,,tapi immediately dah dapat secured job,,

ada yang menjadi CEO,,pada usia 30,,dan kemudian meninggal pada usia 50 tahun..
ada yang menjadi CEO pada usia 50 tahun,,dan kemudian meninggal pada usia 90 tahun


Everyone works based on their TIME ZONE,

People can have things worked out only according to their pace,
work in your own time zone,,

kawan kawan kita,,sedara mara kita,junior kita,,might seem to go ahead of us
tapi jangan cemburu dengan diorang,,it's their time zone,,you are in yours!
Allah dah rancang cantik,dan akan beri bila tiba masanya,,

macam apa yang berlaku pada mira sekarang,,
ada kawan mira dapat patient untuk exam clinic pada minggu first,,
mira pulak tak dapat,,mungkin buat exam clinical pada minggu kedua itu yang terbaik untuk mira,,so bertenang ! :D

doakan miraaa,,too much clinical exam this month T.T

inspired by bbyelle 

5 komen:

Siqah Hussin said... [Reply]

Betul tu awak. Semua ada time zone masing2. Terima seadanya dan sabar kalau time zone orang lain sampai dulu :)

munirah mansor said... [Reply]

ok saya baru tahu apa itu time zone hehe

Abam Kie said... [Reply]

As salam. Semoga kita berada di dlm time zone yg betul sepanjang masa.
abam folo sini ye? no 1033. TQ..

Farah said... [Reply]

Not really sure if it is still relevant but good luck for your clinical exams :)

amira faqihah said... [Reply]

@FARAH ; huhu still valid,,thanks farah :)