5 things i hate the most

ni di tag olehh :farra nadia,
last main tag tag ni tahun 2010 kot,dah lama tak ditag,dan tak tagg orang dekat blog,

1)bila masuk kedai,pekerja dalam kedai tu duk ikot kita kehulur hilir dalam kedai,,
yes i know,niat dorang nak membantu kita if ada kesukaran mencari or memilih,
tapi tak suka,sebab macam tak da privasi,dan macam kita ni nak mencuri dalam kedai je,haha,
sebab bagi mira "if ada masalah nak cari barang,nanti saya panggil lah awak,takpayah la ikot kemana saja saya pergi " tapi tak pelah,maybe dia just buat sebab tu memang tugas dia kott,

2)naik lrt waktu peak hour
ahha sebab rasa tak boleh nak bernafass,,lagi lagi if ktm pukul 4-5 petang tu,,
rasa nak mintak nyawa banyak banyak

3)pakcik arab yang sukaa ketok duitt,,
ketok maksudnya suka mintak duit lebih,,bila naik tuktuk,kita tau harga dia 2 Le ja,tp depa mintak lebih,,malas nak gaduh tepaksa la bagi,if rajin nak bertekak,pertahankan jugak la hak kita,
kadang2 lepas bagi duit,cepat cepat lari jangan pandang belakang,sebab takot dia mintak lebih,haha T,T
  
4) perfume yang terlalu menusuk dan bau minyak angin
mira jenis dah selesa dengan satu minyak wangi,stay je dengan satu,
sebab susah nak dapat minyak wangi yang kena dengan taste.
mostly yg bau lembut2 je yg suka,yang kuat sangat tu,buat rasa pening,

bau minyak angin esp minyak cap kapak,,memang cukup tak sukaaaa,,,sebab bila hidu lagi rasa pening daripada hilangkan pening

5)ingat balik memori memori yang memalukan
haha paling tak suka nak ingat memori yang bad macam tu,,bila teringat tu rasa nak ketuk2 diri sendiiirii



4 komen:

munirah mansor said... [Reply]

Yang worker ikut belakang waktu kita masuk dalam kedai dia tu pun saya tak suka.

dorsett pink said... [Reply]

nombor 1 tu paling win 'coz sama macam saya.. hehe

amira faqihah said... [Reply]

@munirah @dorset : sep dari jauh! huhu mmg yg tu selalu org xsuka sbb xselesa kann

Ardilla Noorezan said... [Reply]

Haha sama jugak num 1 tu! Rasa macam kurang mood nak tengok tengok if orang ikut sana sini haha