happy birthday blog !

alhamdulillah,,tahun ni dah masuk tahun ke 7 blog ni hidup,,
since 2008,,masa mira form 2,,lama kan?

mira mula blog dulu sebab bosan dan masa tu rasa down sangat,,
then luah rasa down down tu dekat blog,,
tak lama lepas tu,,terus serius dengan blog,,dan tulis apa yang mira mampu..

memang banyak perubahan dalam dunia blog ni since 2008 yang mira tengok,,
2012-2014 mira dah slow sikit dengan blogging,,sebab sibuk dekat mesir ni,,
tahun ni mira start aktif balik,,memang banyak la blogger2 yang mira kenal dulu dah tak aktif dah..
tapi bila start aktif semula ni ,,banyak kenal blogger2 yang baru,,macam dylla,farah,zizie,budak vanilla,farrah,,ramai lagi ,,



menulis tu satu terapi buat mira,,kadang2 ada benda tak terluah dengan kata kata,,
tapi bila once je tab papan kekunci,,laju je semua idea mengalir,,
semua apa yang difikir ,,terjemah dalam ayat,,

kenangan paling manis mira dalam dunia blog,,masa 2009 tak silap mira,,
pernah tulis pasal sinopsis cekerama tv3 tajuk iktikaf tak silap,,
lepas tu,,penulis skrip cekerama iktikaf tu komen entry tu,,rasa happyyygila haha :D


----------------------------------------------------------

terima kasih yang sudi baca blog mira,,komen entry2 mira
semoga ada lah mana mana entry yang mira tulis memberi manfaat kepada korang :)


15 komen:

Farah said... [Reply]

Happy birthday to your blog! Keep writing ya ^_^

My blog pula baru nak setahun sebab baru tukar blog. Rasa sedih sangat T__T

Busyra Bt Takiyudin said... [Reply]

wah lma tu 7 tahun.. bagus.. teruskn menulis :)

Ardilla Noorezan said... [Reply]

Ehh samaaaa! Dylla pun dari 2008 tapi buat baru sbb blog lama Dylla merepek sangat hahaha

amira faqihah said... [Reply]

@farah ; thank you :) farah pun keep writing :)

amira faqihah said... [Reply]

@busyra : thank u :)

amira faqihah said... [Reply]

@ardilla : haha tak sangka pulak sama,,mira pun dah banyak pdm entry merepek22 dulu

Muhammad Faizal said... [Reply]

tahniah, dah darjah satu...bile nak sekolah ni?? hehehheheh

Athirah Diyana said... [Reply]

happy 7 years blog!!! :D

Melissa Muklis said... [Reply]

happy belated birthday to your blog. hehehe :D

amira faqihah said... [Reply]

@muhammad : thanks

amira faqihah said... [Reply]

@athirah : terima kasih :)

amira faqihah said... [Reply]

@melissa : thank you :)

Wa said... [Reply]

Alhamdulillah..anak sulung akak breastfeeding sampai umur 3 tahun . Salam kenal n follow sini

amira faqihah said... [Reply]

@wa : tahniah kak,bagus sgt tu,!

Siti Yang Menaip said... [Reply]

eeheh okay.. happy belated birthday blog =)