seminggu kepulangan,,

dah dekat seminggu sampai eygpt,hari first sampai pun terus kemas rumah,,sapu bilik,mop bilik,
walaupun penat,tapi malas nak tangguh,sebab kelas dah mula,
flight mira delay masa dekat klia,tak tahu la sebab jerebu atau teknikal prob,sebab flight emirates yang lain tak delay pun,

sebelum balik mesir,mak abang demam,,mira sihat lagi,,
bila balik mesir,housemate dua orang x sihat,,mira steady lagii,
masuk hari ke 4,terus sakit tekak,,bila dah sakit tekak mesti la berjangkit ke demam,,
tapi demam yang on off,malas nak melayan sangat demam on off ni,
kalau melayan,lagi la tak ke kelas,


semalam,pergi pharmacy,nak beli strepsil,
tekejutt jugak sepapan 16 genih,tak tahu la harga strepsil kat malaysia berapa,
dah lama x beli,,tapi sebab dah tak tahan,nak minum air asam jawa tak sanggup,
so melayang la 16 genih untuk sepapan strepsils.tapi rasanya kalau convert ringgit lebih kurang je kot harga?

suhu dekat tanta pun makin turun,,tapi belum fully winter lagi,,
masuk tahun ni,dah tahun ke 4 la survive winter tanpa heater :D

*belum homesick lagi,,,tapi dah rindu makanan mesia yang susah nak dapat dekat mesir ni,,,kena tunggu 10 bulan la nampak nyaa T.T

*clinic malaysian student*
dental chair hijau punya haha
credit to kak farah liyana punya gambo :)

15 komen:

Mila Hilas said... [Reply]

gudluck...belaja rajin2 ye..best la blh knl negara org :)

Farah said... [Reply]

Moga sembuh cepat ya! :)

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

jg dir baik2 ye dik..

Siti fironika said... [Reply]

jaga kesihatan..banyakkan minum air k..moga cepat sembuh... wah..cantiknya chlinic malaysian student tu ye...hihi

amira faqihah said... [Reply]

terima kasih mila :) @mila

amira faqihah said... [Reply]

terima kasih @farah :)

amira faqihah said... [Reply]

insyaAllah kak nuyui :) @nuyui

amira faqihah said... [Reply]

terima kasih @firo :)

PeRdU cINta said... [Reply]

Assalammualaikum adik..jaga diri..jaga kesihatan..jaga solat..in sha Allah Allah jaga kamu..salam ukhuwah dari kak PC..

PeRdU cINta said... [Reply]

Assalammualaikum adik..jaga diri..jaga kesihatan..jaga solat..in sha Allah Allah jaga kamu..salam ukhuwah dari kak PC..

Zizie Zack said... [Reply]

take care mira.. jgn homesick.. saya tolong makankan utk mira ea.. hihi

amira faqihah said... [Reply]

terima kasih kak perdu :)

amira faqihah said... [Reply]

hihi belum homesick lagi :)..terima kasih zizie ! :D

Zie Azi said... [Reply]

all the best dear, balik mlsia nti boleh makan sedap2..
haihii

amira faqihah said... [Reply]

thank u zie azi :)