naik ke tahun seterusnya


alhamdulillah,,result baru je keluar,,bersyukur sangat sangat,,
sebab result tahun ni sangat better daripada tahun lepas,,0.57 mata lagi nak ke mumtaz,
,tapi xpela,,bukan rezeki la tu,,
reflect balik diri,,ada la tu silap mira mana mana ,,amanah x tetunai ke hak yang mira x tunaikan ke,,--'
bersyukur dan redha nikmat yg ALLAH beri,,

terima kasih mak ayah yang selalu mendoakan
kawan kawan housemate yang sentiasa supportive..
tanpa mereka ,,belum tentu berjaya sampai macam ni
alhamdulillah

balik mesir bulan 10 ni,,officially lah dah tahun ketiga belajar di tanta,,
dannn jadi second year dentistry student :D

betul la second year,,sebab kami :
pre dental --> first year--> second year-->3rd year-->4th year
second year tu kira tahun ketiga lah
alhamdulillah :)

batch first asnan gamil pun dan melangkah final year ,,
wee bestnyaa,,,hebak sungguh dorang nii,,
mira pun rasa macam mimpi lagi nii,,
rasa macam baru semalam pre dental,duduk carving gigi,hehe :D

second year,,makin tough la study,,subjek masih lagi 7 subbjek
tapi,,kerja praktikal makin banyak ><
may ALLAH yusahhil :)

subjek tahun 2 dentistry
PROSTHODONTICS
PEDODONTICS
ORTHODONTICS
ORAL PATHOLOGY
CROWN AND BRIDGE
CONSERVATIVE DENTISTRY
PHARMACOLOGY



2 komen:

Mila Hilas said... [Reply]

alhamdulillah..nanti jadi doc gg ke? hehehe....

amira faqihah said... [Reply]

insyaAllah doakan ye :) @milahilas