syukran iium

sejak crisis di mesir,
mira nak cakap tahniah kat uiam,
sebab rasanya banyak jugak tolong student mesir yang nak sambung pengajian
di malaysia

tak pernah rasanya dengar,,uia buat 3rd intake asasi
tapi tahun ni uia buat,,
dengar kata untuk tolong student mesir yang batch 1995
yang tersangkut tak pergi mesir,,

second,,yang result kpm hari tu
banyak jugak dengar senior dapat uia
kiranya uia banyak jugaklah sediakan ruang untuk budak mesir

3rd,,kes mira,,yang lambat tahu boleh apply uia through online,,
mira hantar borang on 18 oktober,,
interview untuk budak mesir pulak 23 oktober
memang dah sangat terlewattt,,
tapiiii,yang mira teperanjat,,dia process jugak borang mira,layan jugakk
mungkin sebab dah bayar kan,,


tapi mira hormat la sistem dorang,,
syukran sangat sangat ;')
tapi rasanya mira still continue study in egypt,,
unless tetiba uia bagi offer,,kun fayakun,:)

-------------------------------------
akhir kata,,mira rindu kehidupan kat uia pj sangat sangattt ;')
assalamualaikum.


1 komen:

Mynn Ys said... [Reply]

hey hey, its my mahallah there!!! KC!!! xD