fatrah imtihan

alhamdulilahh,,
kesemua exam praktikal telah pun habissss,,
exam praktikal ade 6 semuanya

alhamdulillah ,,
Allah permudah,,
exam praktikal physic dan chemistry
dapat experiment yg first sekali belajar semasa kuliah
masa sem satu pun
experiment fizik,dapat experiment 1,,
*senyum lebar* :)

muke muke sebelum exam praktikal anatomy
_______________________________________________
jadual exam 25/5-20/6

sekarang,,,semua tengah sibuk persiap diri
untuk exam written dan oral
 dan masing masing tak sabar nak balik malaysiaaaa
;D

mohon pembaca blog ni,,
doakan la mira untuk exam final ni
semoga dapat jawap dengan baik
semoga dapat keputusan yg mumtaz insyaAllah
semoga dapat sama sama naik tahun bersama sahabat2
semogaaa,,amiin :)
doakan kami semuaaa :)
faiza azamta fawakkal alaAllah :)
semoga kita mumtaz didunia dan akhirat :)

walaupun kita rasa kita tak kuat
rasa nak mengalah,,
jangan give up,,
kerana Allah,,aku harus kuat :')
"I WON'T GIVE UP'

8 komen:

Nursyairah said... [Reply]

semoga berjaya dear! insyaAllah akan dipermudahkan :)

saya pun nak exam juga. exam sem2 untuk stpm :D doakan saya ... hee

btw tanta university tu kat mana? hee bestnya study jejauh ...

twinkle twinkle said... [Reply]

thank u syg ;)
tanta tu kat mesir,mcm pekampungan sikit hehe

Nur Althahira Izzati ♡ said... [Reply]

all the best mira sayang :)

twinkle twinkle said... [Reply]

syukrAN tyra :)

E'in said... [Reply]

good luck!

twinkle twinkle said... [Reply]

syukran kak ein :)

Lutfi Azmi said... [Reply]

bittaufiq wannajah :D

twinkle twinkle said... [Reply]

lutfi ; syukran (: