Me will miss this :')


Selasa bersamaan 4 sept 2012 merupakan hari terakhir mira bergelar sebagai pelajar cfs iium pj.
Perasaan? usah ditanya,,mestilah sedih sangat :')
tapi apa bole buat,,ni jalan yang mira da pilih,,semoga mira tak tersilap langkah..

terharu sangat dengan sister2 group 003,,korang memang terbaik la ;')

terima kasih sangat2 kat kalian,,utk kek coklat,,
rase besalah sangat sebab tak dapat sama sama :(
terima kasih kepada sakinah -sudi bejalan dari Zc ke Kc,,supaya dapat kita bersua muka
terima kasih kepada jannah- bagi love letter
terima kasih kepada humaira- untuk selendang dan kad comel tuuu
;')

dan tak lupe,,roomate ku,,sedihnye,,lepas ni tak boleh da bising bising dengan adi &mira
kerah otak same same jawab tutorial huhu,,,:'D
ADI pulak lepas ni kene basuh kain sorang2,,gi toilet memalam sorang,,

Ni suasana dalam bilik,,so adi n mira aziz,,jage la bilik ni huhu
pastikan zero semut,,gunelah ridsect wasiat tu huhu

rase bersyukur dapat begelar warga cfs ,,walaupun sekejab,,
bila berada dalam cfs,,banyak la rungutan,,tapi bila da keluar,,
perasaan rindu tu sangat la membuak buak :')

to khalilah - take caree,,,sorii tinggalkan khalilahh ;') set reminder !
jangan sampai xingat kelas kat mane ;p

sekian..

p/s ; pertama kali buat entry banyak gambar --'

14 komen:

Liza Razak said... [Reply]

bestnye zaman study...

emieysandra said... [Reply]

sedihnyer nk berpisah ng kwn2, akak pun akk berpisah ng kwn2 gk lps ni. sedihnyerr

✿Nekmo✿ said... [Reply]

selamat belajar dik ^^

twinkle twinkle said... [Reply]

@kak liza ; zmn study mmg sgt best :)

twinkle twinkle said... [Reply]

@kak emi,,ye pepisahan tu sgt menyedihkan :(

twinkle twinkle said... [Reply]

@nekmo terima kasih <3

E'in said... [Reply]

nak smbg blaja kat mane plak dik?

twinkle twinkle said... [Reply]

inshaAllah uni alex mesir kaK :)

Intanberlian said... [Reply]

hi dear. dah habis matrik kat uia pj ye. sambung apa lepas ni hik. =D

rathiqah azmira rosli said... [Reply]

dah habis da?congratez


apa pun akak doakan yang terbaik utk awk and doakan yg terbaik utk akak juga eh.hehe

twinkle twinkle said... [Reply]

kak intan - mira x habis pun matrik kt pJ TU,,mira terus fly gi mesir amik ijazah dentistry :)

twinkle twinkle said... [Reply]

@kak rathiqah ; akk mira x habis belaja lagii,mira baru nak mule belaja,hehe,,kat mesir..thnx akk,,semoge akk pun bejaye :)

hanaahmad said... [Reply]

selamat menimba ilmu. semoga sukses selalu. :)

Salsabila said... [Reply]

jaga diri sayang :)