Ranking SPM 2011 SBP(top10)


1 KOLEJ TUNKU KURSHIAH
2 SEKOLAH TUN FATIMAH
3 SEKOLAH SERI PUTERI
4 SEKOLAH SULTAN ALAM SHAH
5 SMS TUANKU MUNAWIR
6 SBPI GOMBAK :)
7 SMS REMBAU
8 KOLEJ ISLAM SULTAN ALAM SHAH
9 SEKOLAH TUANKU ABDUL RAHMAN
10 SEKOLAH DATO ABDUL RAZAK

*****

maafkan kami wahai warga sbp integrasi gombak,,kerana tak mampu mengekalkan tradisi
sekolah yang biasanya akan berada di top 5...
walau macam mana pun,,kita masih SBP INTEGRASI yang pertama :)

ok lihatlah top 3,,yang semua nya sekolah perempuan.
memang girls generation betul
*bangge kejab sebab pernah sekola kelas perempuan SHJ ^.^
ok gurau gurau :D

dalam top 10 ni..3 sekolah je yang bukan sekolah satu gender,,
kenapa yaa?
mira rasa mungkin kurang maksiat yang dilakukan,,
ikhtilat pun terjaga :)


sumber ; awanpagi.com

8 komen:

Mc Mubarak said... [Reply]

yeah betul, maksiat tak dilakukan dkt sekolah :DD

Mc Mubarak said... [Reply]

saser kisas integomb yg top3 suatu masa dulu pon drop. haha mmg girl generation lah ni -__-

twinkle twinkle said... [Reply]

@Mc Mubaraktahu xpe,,top3 semua jatuh ,,xpela,,ade hikmahnye (:

twinkle twinkle said... [Reply]

@Mc Mubarakvbetuah laa,,aku kalau ade SBPI utk pmpuan je,,mmg da apply da :D

onie said... [Reply]

tapi ada pulak kaum sejenih,gu mana tu

twinkle twinkle said... [Reply]

@onieahha itu yg payah tu ;D

Fazrul Halim said... [Reply]

SM Sains rembau sekolah baru tu.

twinkle twinkle said... [Reply]

@Fazrul Halim a;ah tu first batch spm