downn


bismillah
tak tahu nak gambar macam mana perasaan ni
rasa macam down sangat berhadapan dengan situasi macam ni
kenapa time time nak dekat spm aku hadapi,,

hmm,,aku tak boleh nak persoalkan takfdir,,,

ALLAH da tetapkannya untuk aku :(


hidup memang sentiasa tak adil

bukan ALLAH yang tak adil

ALLAH ITU MAHA ADIL

tapi manusia sendiri yang sering menjadikan hidup ini x adil

aku hanya orang biasa,,aku hanya pelajar,,

aku cuma boleh tengok ketidak adilan itu berlaku..


entah la,,aku redho jela macam ni ade hikmahnya ..~
ALLAH KNOWS THE BEST

________________________________
rank dalam sbp untuk trial
1137 daripada 9230
orang

10 komen:

Cik Zety said... [Reply]

try harder girl :)

twinkle twinkle said... [Reply]

:)

Aku Bah Nie Imah said... [Reply]

lupa kejap masalah tue...fokus spm dear . . e2 lagi sangat penting ..good luck for SPM ok ^_^

twinkle twinkle said... [Reply]

thnx :)

KURARIMMBA said... [Reply]

Allah menguji hambaNya mengikut kemampuan hambaNya.
jangan tensi tensi nak spm ni. kang hempuk kepala kat dinding
=)

Faaein Talip Roy said... [Reply]

Good Luck dek.. InshaAllah kamu mampu lakukan yang terbaik.. yang penting 'kualiti' itu memuaskan.. ^^,

twinkle twinkle said... [Reply]

kura :) ahha ok kak

twinkle twinkle said... [Reply]

faaein :) thnx

syaza nazura. said... [Reply]

Heyyyyyy, it's okay lah dear (: You still have at least 2 months to go, strive hard, you can do it! (:

twinkle twinkle said... [Reply]

thnx kawan :)