exam is fun ;D



ok,,bagi kami ,pelajar form 5 budak sbp,,exam petengahan tahun ,,tengah belangsung
awalkan? langsung x expect awal mcm ni,,
memang serious da "READY " hehe

ok,,semua tengah heboh cakap,,
ade sekolah dapat soklan bocor,,ok fine

orang selalu cakap,,kan syok dapat soalan bocor,,
seronok la sangat,,
seronok sangat,,bila exam yang kite jawab ,,x berkat,,sebab dapat soalan bocor,,
seronok sangat sebab flow laju je jawapan time jawab paper kan?

tapi bagi aku,,itu bukan fun
mengikut pengalaman aku,,da 2 ,3 kali aku dapat soalan bocor,,
al maklumlah zaman jahiliah aku dulu,,so pecaya je kan,,
memang bace giler2 la ape yg soalan bocor tu ,,
time exam memang flow senang je jawab,,
tapiii,,ALLAH TU MAHA ADIL,,
keluar2 result,,xde la segempak mane pon,,

so renung2 la,,memang xberkat pon dapat soalan bocor ni,,
tapi,,kalau soalan bocor tu cikgu yang kasi macam mana pulak?

enta la WALLAHUALAM :)



p/s ; wish me luck for exam mid term ni :)

24 komen:

syaza nazura. said... [Reply]

good luck exam tauu weh :)) all the best! :D

syufaa said... [Reply]

ehh betol2!
klau akak dpt soklan bocor kt uni pun..result tak gempak mne..
klau stdy betol2, xhrpkan soklan bocor..mmg okay! insyaAllah.. :)

Anonymous said... [Reply]

thats right . if spm cm uh , kje yg kite akan dpt hasil drpd result soalan bocor uh pun boleh jadi tk brkat . but if tchers yg bagi , myb can cnsider as they r helping us .. can we ? .. wallahuallam ..

nelly said... [Reply]

Gud luck !!!
=)

twinkle twinkle said... [Reply]

thnx syaza :)

twinkle twinkle said... [Reply]

sokong kak syufaa:)

twinkle twinkle said... [Reply]

absolutely anon:)

twinkle twinkle said... [Reply]

nelyy thnx

Salsabila said... [Reply]

bittaufiq ye dik! ^_^

twinkle twinkle said... [Reply]

thnx kak husna :)

Amirrah Zawani said... [Reply]

selalu gak dpt soalan bocor.. takpa kot kita bukan meniru.. kita study gak.. btw, gud luck ya :)

twinkle twinkle said... [Reply]

ahha thnx kak mira :)

Puteri Iqa Izyan said... [Reply]

heeee. betul2.
akak dulu pun selalu dapat soalan bocor.
last2 result beyse je :P


gudluck ye mira ;))

twinkle twinkle said... [Reply]

thnx kak iqa :)

♥e'in♥ said... [Reply]

good luck.. :)

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

gud luck lil sis :D

lost kitty said... [Reply]

good luck! dapat soalan bocor memmang tak berkat! setuju giler potato ni

noorcahaya said... [Reply]

soalan bocor mmg tak berkat , tapi satu2nye harapan nak lulus . hehe

enyheartsdiamond said... [Reply]

masa kak eny form 5 dulu, kak eny tak suka org kecoh2 pasal soalan bocor.. mcm tak adventure lah jawab exam nanti kan.. kak eny baca je semua topik.. result, alhamdulillah.. tp yg hafal2 jawapan utk soalan bocor tu, result tak la elok mana pun :')

twinkle twinkle said... [Reply]

THNX kak ein

twinkle twinkle said... [Reply]

thnx kak amira

twinkle twinkle said... [Reply]

lost kitty thnx

twinkle twinkle said... [Reply]

chaya,,huhu lulus tu mgkin :)

twinkle twinkle said... [Reply]

betul tu kak eny :)