special page + atok ku


22/1/11

pukul 5 pagi,,aku di kejutkan dengan cikgu patiah datang dorm,,betul2 time die sebut nama aku,,aku terjaga daripada tidor..kenape ek?mak aku datang ke?tapi kenape?aku pon turun,,

tengok2 mak ayah aku cakap atok aku da meninggal :(,,aku nak ikot balik kelantan,,tapi mak xkasik..oh my,,aku tengah mamai time tu,,so xde feeling sangat..tapi naik je dorm,,aku nak tido balik,,tibe2 aku rasa sedih,,nangis pulak dah time tu,,

pergi sekolah aku nangis,,kat perhimpunan aku nangis,,dalam kelas aku nangis..what thee...ahah
all the time pon nak nangis,.,tapi bagi aku sangat sedih la,,atok aku meninggal saat die da tak berupaya untuk melakukan ibadat lagi..
semoge atok aku di ringankan azab kubur,,dan hidup tenang di sana :)

_________________________________________

special page kelas aku sudah mule beroperasi,,nasib la tidak cerewet sangat,,
alhmdulillah semua ok kot rasanya :)
5 al biruni 2011
20 hawa ; 10 adam
blogger-emoticon.blogspot.com

16 komen:

amalina sahaja said... [Reply]

sabar ya faqiha.
takziah.

twinkle twinkle said... [Reply]

thnx kak amal :)

Yann Mazian said... [Reply]

takziah.. semoga roh arwah dicucuri rahmat-Nya..

Amirrah Zawani said... [Reply]

al fatihah utk atuk mira..
sapa yg tak sedih kan..
kalo i pun akan nangis =_=

twinkle twinkle said... [Reply]

kak yan masih :)

twinkle twinkle said... [Reply]

kak mira ; betul tu

syeRAWRR bieber said... [Reply]

takziah yeee

twinkle twinkle said... [Reply]

thnx syeraaa

Enna Banana said... [Reply]

semoga roh dia ditempatkan dlm golongan org beriman, amin :)

twinkle twinkle said... [Reply]

thnx kak ena:)

Ratu Sulaman said... [Reply]

amin... tabahkan hati ye dik.. kite same :D same thing happened to me last year..

ⒸⒶⒽⒶⓎⒶ said... [Reply]

inalillah
sabar ye sis :)

twinkle twinkle said... [Reply]

thnx kak ratu :)

twinkle twinkle said... [Reply]

thnx kak cahya :)

Husna said... [Reply]

faqiha, moga kuat sayang.

takziah.

twinkle twinkle said... [Reply]

thnx akk :)