ranking dlm sbp


hee,,sekola lagi 2 minggu jeee,, homework rasa macam da banyak buat,,
tapi cek balik,,hais banyak jugak yang belum buat hehe
so,,mase yang tinggal 2minggu ni,,
kene marathon buat homewokkk -.-

harap2 sempat la siap
______________________________________


tadi cek ranking mira dalam sbp,, sgt teruk,,,nampak tak?
1914 daripada 9115
ahha sepadan la dengan usaha mira,,dala time exam pun demam,,


38 komen:

miss faten said... [Reply]

auwww. advance ye zaman sekarang sampai dah boleh check ranking SBP semua. WOW! zaman dulu takdak pun.

takpe laa adik faqihah, next time try harder! jia you jia you ;) tapi kan, sebenarnya bukan orang lain yang harus kita kalahkan, tetapi diri sendiri. Sebab musuh utama manusia adalah diri mereka sendiri. Kalau nak berjaya, kena kalahkan sikap malas, betoi tak? :)

Ini hanya nasihat aja tapi rasanya adik boleh dan mampu score cemerlang SPM kelak!! Amin :DD

twinkle twinkle said... [Reply]

hehe thnx akk :)

azureEn said... [Reply]

eh2 okay la tu 1914 daripada 9115. kalau ade 10 orang, awak no. 2 tau. hehe. naseb bukan 9114. tu dah no.2 dari bawah plak. :P


fes time dtg sini nie ^^

twinkle twinkle said... [Reply]

hee thnx sudi dtg :)

♥-- emieysandra --♥ said... [Reply]

oh..ade ranking ea skg..
berusaha la sungguh2 yer ;D

twinkle twinkle said... [Reply]

ahha,,ade2:)

mia said... [Reply]

hehehe..comel je mira..kehkehe..time cuti mmg lupe segala kan dik..

huwaa..hebat jgk mira..hehe..

study comes 1st ya dear..wish u all da best

Anonymous said... [Reply]

sori ye, nak tnye, macam mane nak check eh ?

twinkle twinkle said... [Reply]

kak mia thnx :)

twinkle twinkle said... [Reply]

anony ; kene ade pasword pentadbir,,sory

Puteri Iqa Izyan said... [Reply]

wah3..
hebat lah tuh..
org lain yang kt bwh2 mira mesti nk jugak mcm mira ;))

twinkle twinkle said... [Reply]

tu la mira bersyukur je num ni

Yann Mazian said... [Reply]

wahh. ok lah tuh dear. molek jek ranking tuh. :)
btw, cantik nama mira nih yek. amira faqihah. chumel. hihi. :)

Amirrah Zawani said... [Reply]

ok lah tu.. pandainyerrr.. hehe!! faquhah?? tak pasal2 bw maksud lain dah.. heee :)

twinkle twinkle said... [Reply]

thnx kak yan :)

twinkle twinkle said... [Reply]

kak mirra ; betul tu,,xpasal2 bwk maksudlain

Redbloodsnow said... [Reply]

eh a;ah kan. 2 minggu je lg tggal utk bebudak back to school. oh missedddddd skolah ssgt...huhu

Ain Zulaikha said... [Reply]

sbp tu sekolah berasrama penuh kan? kesiannya demam.. tak pe usaha lagi k ;)



hai, jgn lupa vote Ain Zulaikha.blogspot di http://bpm-undip2.blogspot.com/ tq sy xpaksa k :)

twinkle twinkle said... [Reply]

kak zie ; huaa xnk balik

twinkle twinkle said... [Reply]

kak ain ; okeh

Cik Tom said... [Reply]

eh boleh cek ranking??hebat2..br tau..hehe..good luck!teruskan usaha ye :)

twinkle twinkle said... [Reply]

ahha thnx cik tom:)

HonEyBuNNy said... [Reply]

cepat2 g buat homework..hehehhe..nti leh on9..hehhe

twinkle twinkle said... [Reply]

hehe baikboss

husniah zaimah said... [Reply]

saye singgah n folo u

Enna Banana said... [Reply]

kita sepatutnya bersyukur dengan apa yang kita dapat
proud of u hun :)

twinkle twinkle said... [Reply]

thnx husny

twinkle twinkle said... [Reply]

thnx kak enna;)

ahmad endo said... [Reply]

powerlah tu...hehehe

dak eina said... [Reply]

dah2 g buat homework nu budak tecik....huhu

*GARANG tak?? hihiii

twinkle twinkle said... [Reply]

endo thnx

twinkle twinkle said... [Reply]

ahha dak eina ; grg sikit la hehe

Afiefah Safieni said... [Reply]

dah hebat sekarang ni..
hah..homework tu cepat siapkan.!!!
tidak,rotan menanti,...!!!!

twinkle twinkle said... [Reply]

ahha tu la kak

PinQib said... [Reply]

1000 plus plus tu daripada brapa orangg??

twinkle twinkle said... [Reply]

9115 ;]

edzErin said... [Reply]

Mana dapat ranking overall the country? :)

twinkle twinkle said... [Reply]

gune pas pntadbir