ranking dlm sbp


hee,,sekola lagi 2 minggu jeee,, homework rasa macam da banyak buat,,
tapi cek balik,,hais banyak jugak yang belum buat hehe
so,,mase yang tinggal 2minggu ni,,
kene marathon buat homewokkk -.-

harap2 sempat la siap
______________________________________


tadi cek ranking mira dalam sbp,, sgt teruk,,,nampak tak?
1914 daripada 9115
ahha sepadan la dengan usaha mira,,dala time exam pun demam,,

nama salah,,jadi amira fiquhah,,,, sepatutnya amira faqihah

38 komen:

miss faten said... [Reply]

auwww. advance ye zaman sekarang sampai dah boleh check ranking SBP semua. WOW! zaman dulu takdak pun.

takpe laa adik faqihah, next time try harder! jia you jia you ;) tapi kan, sebenarnya bukan orang lain yang harus kita kalahkan, tetapi diri sendiri. Sebab musuh utama manusia adalah diri mereka sendiri. Kalau nak berjaya, kena kalahkan sikap malas, betoi tak? :)

Ini hanya nasihat aja tapi rasanya adik boleh dan mampu score cemerlang SPM kelak!! Amin :DD

twinkle twinkle said... [Reply]

hehe thnx akk :)

azureEn said... [Reply]

eh2 okay la tu 1914 daripada 9115. kalau ade 10 orang, awak no. 2 tau. hehe. naseb bukan 9114. tu dah no.2 dari bawah plak. :P


fes time dtg sini nie ^^

twinkle twinkle said... [Reply]

hee thnx sudi dtg :)

♥-- emieysandra --♥ said... [Reply]

oh..ade ranking ea skg..
berusaha la sungguh2 yer ;D

twinkle twinkle said... [Reply]

ahha,,ade2:)

mia said... [Reply]

hehehe..comel je mira..kehkehe..time cuti mmg lupe segala kan dik..

huwaa..hebat jgk mira..hehe..

study comes 1st ya dear..wish u all da best

Anonymous said... [Reply]

sori ye, nak tnye, macam mane nak check eh ?

twinkle twinkle said... [Reply]

kak mia thnx :)

twinkle twinkle said... [Reply]

anony ; kene ade pasword pentadbir,,sory

Puteri Iqa Izyan said... [Reply]

wah3..
hebat lah tuh..
org lain yang kt bwh2 mira mesti nk jugak mcm mira ;))

twinkle twinkle said... [Reply]

tu la mira bersyukur je num ni

Yann Mazian said... [Reply]

wahh. ok lah tuh dear. molek jek ranking tuh. :)
btw, cantik nama mira nih yek. amira faqihah. chumel. hihi. :)

Amirrah Zawani said... [Reply]

ok lah tu.. pandainyerrr.. hehe!! faquhah?? tak pasal2 bw maksud lain dah.. heee :)

twinkle twinkle said... [Reply]

thnx kak yan :)

twinkle twinkle said... [Reply]

kak mirra ; betul tu,,xpasal2 bwk maksudlain

Redbloodsnow said... [Reply]

eh a;ah kan. 2 minggu je lg tggal utk bebudak back to school. oh missedddddd skolah ssgt...huhu

Ain Zulaikha said... [Reply]

sbp tu sekolah berasrama penuh kan? kesiannya demam.. tak pe usaha lagi k ;)



hai, jgn lupa vote Ain Zulaikha.blogspot di http://bpm-undip2.blogspot.com/ tq sy xpaksa k :)

twinkle twinkle said... [Reply]

kak zie ; huaa xnk balik

twinkle twinkle said... [Reply]

kak ain ; okeh

Cik Tom said... [Reply]

eh boleh cek ranking??hebat2..br tau..hehe..good luck!teruskan usaha ye :)

twinkle twinkle said... [Reply]

ahha thnx cik tom:)

HonEyBuNNy said... [Reply]

cepat2 g buat homework..hehehhe..nti leh on9..hehhe

twinkle twinkle said... [Reply]

hehe baikboss

husniah zaimah said... [Reply]

saye singgah n folo u

Enna Banana said... [Reply]

kita sepatutnya bersyukur dengan apa yang kita dapat
proud of u hun :)

twinkle twinkle said... [Reply]

thnx husny

twinkle twinkle said... [Reply]

thnx kak enna;)

ahmad endo said... [Reply]

powerlah tu...hehehe

dak eina said... [Reply]

dah2 g buat homework nu budak tecik....huhu

*GARANG tak?? hihiii

twinkle twinkle said... [Reply]

endo thnx

twinkle twinkle said... [Reply]

ahha dak eina ; grg sikit la hehe

Afiefah Safieni said... [Reply]

dah hebat sekarang ni..
hah..homework tu cepat siapkan.!!!
tidak,rotan menanti,...!!!!

twinkle twinkle said... [Reply]

ahha tu la kak

PinQib said... [Reply]

1000 plus plus tu daripada brapa orangg??

twinkle twinkle said... [Reply]

9115 ;]

edzErin said... [Reply]

Mana dapat ranking overall the country? :)

twinkle twinkle said... [Reply]

gune pas pntadbir