pensil


sebatang pensil yg puda kalernye,,dr kuning menjadi hitam legam dan legam haha,,
pensil yg bebakti kepada ku dr aku drjh 6 shingga aku form 4 ini,,ade la dkt 4 tahun da die da dgn aku..sememangnye,,aku sgt sygkan pensil tu,,sgt2 syg,,bile die hilang pon,,aku nanges,,dan sememangnye jodoh pensil ni dgn aku haha :DD
pensil tu JENAMA PENTEL CAPLET 0.5 same spt gbr yg ats ni tp kaler kuning je

1 hr;

waney ; faqiha kite nk pensel kesygn awk
aku ; mane bole ,,:P
waney ; xde xde nk jugak,,dpt penutup pon jadi la haha
aku ; mane bole ni pensel kesygn kite la :P
waney ; faqiha awk ade rase2 nk bg sape2 x pensel ksygan awk tu?
aku ; a`ah kan,,kite ade pk juga,,sbb org kate kite akn bg brg yg kite syg kat org yg kite syg,,tp kite belum jumpe someone rite la nk bg pensel ni
waney ; afiqah?
aku ; itulah kite pon ade tepikir,,tp kite xyakin afiqa leh jage,,nanges kite kang kalau die hilangkan hehe

waney ;awk kasik ape kat afiqah time die nk pegi?
aku ;sy x kasik bende,,sy kasik die sume pasword social web sy,,fb,ms,fs sume la
syai ;eh knp awk kasik
aku ; saje je haha,,xdela sy ckp kat die,,kalau sy da mati nnti ape2 yg jdi kat sy,,sy nk die tutupkan sume account social web sy,,
syai ; bgs la awk neh,,sedih sy dngar,,awk ckp mcm awk da nk mati je
aku ; haha awk neh merepek la syai :P


p/s; afiqah do u think u can keep that pencil with proper way?hhehe

1 komen:

afiqah said... [Reply]

no i cant!
im sorry!
..........